Pehea e hana ai i kahi lāʻau pōpoki mai nā pahu pahu

Inā he poʻi ʻoe, ʻike ʻoe i ka makemake nui o kā mākou mau hoa puaʻa e piʻi a makaʻala.ʻO ka hāʻawi ʻana iā lākou i kahi lāʻau pōpoki he ala maikaʻi loa ia e hoʻomāʻona i ko lākou ʻano a me ka hauʻoli.Eia naʻe, hiki i nā lāʻau pōpoki ke pipiʻi loa a ʻaʻole i loaʻa i nā kānaka āpau ke kālā e kūʻai i hoʻokahi.ʻO ka nūhou maikaʻi, hiki iā ʻoe ke hana maʻalahilāʻau popokimai loko mai o nā pahu pahu, hana ia i mea leʻaleʻa DIY e makemake ai kāu pōpoki.

lāʻau popoki

mea pono:

Nā pahu pahu (nā nui like ʻole)
ʻOki pahu a ʻoki paha
pū hoʻopili wela
ʻO ke kaula a i ʻole ka māhoe
kaula sisal
Kāpena a i ʻole ka manaʻo
nā mea pāʻani popoki
hoailona
Ana lipine
KaʻAnuʻu 1: E hōʻiliʻili i nā mea

E hoʻomaka ma ka ʻohi ʻana i nā pahu pahu pahu o nā ʻano nui like ʻole.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā pahu hoʻouna kahiko a i ʻole nā ​​pahu mea hale.E hōʻoia i ka maʻemaʻe o ka pahu a ʻaʻohe lipine a i ʻole nā ​​mea paʻi.Pono ʻoe i ka pahi hoʻohana a i ʻole ʻokiʻoki, kahi pū kelu wela, ke kaula a i ʻole ka twine, ke kaula sisal, ka ʻōpala a i ʻole ka manaʻo, nā mea pāʻani pōpoki, nā māka, a me kahi ana lipine.

KaʻAnuʻu Hana 2: E hoʻolālā i kāu hoʻolālā

Ma mua o kou hoʻomaka ʻana e ʻoki a hui pū i ka pahu, pono e hoʻolālā i ka hoʻolālā ʻana o kāu lāʻau pōpoki.E noʻonoʻo i ka wahi no kāu lāʻau pōpoki a me ka nui o kāu pōpoki.Hiki iā ʻoe ke kiʻi i kahi hoʻolālā koʻikoʻi ma ka pepa a i ʻole e nānā wale i ke ʻano āu e makemake ai e hana.

KaʻAnuʻu ʻEkolu: ʻOki a hōʻuluʻulu i ka pahu

Me ka ʻoki pahu a ʻoki paha, e ʻoki pono i nā puka i loko o ka pahu e hana i ke kahua a me ke alahele no ka lāʻau pōpoki.Hiki iā ʻoe ke hana i nā pae like ʻole ma ka hoʻopaʻa ʻana i nā pahu a me ka hoʻopaʻa ʻana iā lākou me ke kāpili wela.E hōʻoia i ka paʻa o ka pahu a hiki ke kākoʻo i ke kaumaha o ka pōpoki.

KaʻAnuʻu Hana 4: E uhi i ka pahu me ke kaula sisal

No ka hoʻohui ʻana i nā pou ʻokiʻoki i kāu lāʻau popoki, e uhi i kekahi mau pahu me ke kaula sisal.Hāʻawi kēia i kāu pōpoki i kahi ʻili i hoʻopaʻa ʻia e ʻohi ai a kōkua i ka mālama ʻana i ko lākou mau maiuu.E hoʻohana i ke kāpili wela e hoʻopaʻa i ke kaula sisal ma kahi e ʻōwili ai ʻoe a puni ka pahu.

KaʻAnuʻu Hana 5: E uhi i ka pahu me ka ʻōpala a i ʻole ka manaʻo

I mea e ʻoluʻolu ai ka ʻili o ka lāʻau popoki no kāu pōpoki, e uhi i ka pahu me ke kāpeti a i ʻole ka manaʻo.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi pū kelu wela e hoʻopili ai i ke kāpeti a i ʻole ka manaʻo i ka pahu, e hoʻopaʻa pono i nā ʻaoʻao e pale ai i ka haki.

KaʻAnuʻu Hana 6: Hoʻohui i nā Platforms a me nā Perches

E hana i nā paepae a me nā perches ma ke ʻoki ʻana i nā ʻāpana nui o ka pahu pahu a hoʻopili iā lākou ma luna o ka pahu.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā pahu liʻiliʻi e hana i kahi hūnā ʻoluʻolu no kāu pōpoki.E hoʻopaʻa pono i nā mea a pau me ke kāpili wela no ka paʻa.

KaʻAnuʻu Hana 7: Hoʻopaʻa i ka lāʻau Cat

I ka wā i hoʻākoakoa ai ʻoe i ke ʻano nui o kāu lāʻau pōpoki, e hoʻohana i ke kaula a i ʻole ka māhoe e hoʻopaʻa iā ia i kahi ʻili paʻa, e like me ka pā a i ʻole nā ​​​​mea kaumaha.Mālama kēia i nā pōpoki i ka wā e piʻi ai lākou e pāʻani i ka lāʻau popoki.

KaʻAnuʻu Hana 8: Hoʻohui i nā mea pāʻani a me nā mea hana

E hoʻonui i kāu lāʻau pōpoki ma ke kau ʻana i nā mea pāʻani a me nā mea pono ma nā papahele like ʻole.Hiki iā ʻoe ke kau i nā mea pāʻani hulu, nā pōpō e kau ana, a i ʻole kahi hammock liʻiliʻi no kāu pōpoki e hoʻomaha ai.E noʻonoʻo a noʻonoʻo i ka mea e leʻaleʻa a hoʻoulu i kāu pōpoki.

KaʻAnuʻu 9: E hoʻolauna i kāu pōpoki i ka lāʻau

Ke hoʻopau ʻia kāu lāʻau pōpoki DIY, e hoʻolauna mālie iā ia i kāu pōpoki.E kau i kekahi mau meaʻai a i ʻole catnip ma nā papahele like ʻole e paipai i kāu pōpoki e ʻimi a hoʻohana i ka lāʻau.I ka wā lōʻihi, hiki i kāu pōpoki ke hoihoi i ka hale hou a hoʻomaka e hoʻohana iā ia no ka piʻi ʻana, ka ʻohi, a me ka hoʻomaha.

ʻO nā mea a pau, ʻo ka hana ʻana i kahi lāʻau pōpoki mai loko mai o nā pahu pahu he ala maikaʻi a leʻaleʻa e hāʻawi i kahi ʻano leʻaleʻa a hoʻoulu i kāu pōpoki.ʻAʻole wale ia e mālama i kāu pōpoki hauʻoli, hāʻawi pū kekahi iā lākou i kahi e hoʻomaʻamaʻa a hoʻomāʻona i ko lākou ʻano kūlohelohe.No laila e hōʻiliʻili i kāu mau mea a hana i ka hana me kēia papahana DIY āu e aloha ai a me kāu pōpoki.


Ka manawa hoʻouna: Apr-22-2024