pehea e hana ai i kahi moe popoki

ʻO ka hāʻawi ʻana i kā mākou mau hoa huluhulu i kahi ʻoluʻolu a ʻoluʻolu hoʻi he mea nui ia i ko lākou olakino holoʻokoʻa.ʻOiai he nui nā koho moena pōpoki ma ka mākeke, ʻaʻole hiki i ka loaʻa ʻana o kahi moe pōpoki pilikino ke hoʻohui i kahi paʻi kūikawā akā mālama pū kekahi iā ʻoe i ke kālā.Ma kēia moʻomanaʻo, e ʻimi mākou i kēlā me kēia ʻanuʻu i ke kaʻina hana o ka hana ʻana i kahi moena pōpoki home a makemake kou hoa puaʻa.

KaʻAnuʻu 1: E hōʻiliʻili i nā lako

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i kēia huakaʻi noʻonoʻo, pono e hōʻiliʻili i nā lako pono a pau.Eia kahi papa inoa o nā mea āu e pono ai:

1. Ka lole: E koho i kahi lole palupalu a paʻa i kūpono i ka makemake o kāu pōpoki.E noʻonoʻo i ko lākou kala hulu a me ka nani o kou home.

2. Hoʻopili: E koho i nā mea hoʻopiha ʻoluʻolu e like me ka hoʻopiha ʻana i ka fiber, ka pahu hoʻomanaʻo, a i ʻole nā ​​​​pākeʻe kahiko e mālama i kāu pōpoki.

3. Needle a me ka mīkini humuhumu: Ma muli o kou akamai humuhumu a me ka loaʻa ʻana o nā mea hana, e hoʻoholo inā e humuhumu lima i ka moena a i ʻole e hoʻohana i ka mīkini e humuhumu i ka moena.

4. Nā ʻoki: E hōʻoia i loaʻa iā ʻoe kahi ʻoki ikaika e ʻoki i ka lole.

5. Ana lipi: E kōkua kēia iā ʻoe e hoʻoholo i ka nui pololei o ka moena o kāu pōpoki.

KaʻAnuʻu Hana 2: Hoʻolālā a Ana

I kēia manawa ua mākaukau kāu lako, ʻo ia ka manawa e hoʻolālā a ana i kāu moena pōpoki.E noʻonoʻo i ka nui o kāu pōpoki a me kona makemake e hiamoe.Makemake kekahi mau pōpoki i nā moena hāmama nui, a ʻo kekahi poʻe makemake i nā wahi paʻa.E kaha kiʻi i kāu hoʻolālā makemake a ana e like me ia.

KaʻAnuʻu Hana 3: ʻoki a humuhumu

Ke loaʻa iā ʻoe ka hoʻolālā a me nā ana, ʻo ia ka manawa e ʻoki ai i ka lole.E kau i ka lole ma luna o kahi maʻemaʻe a hoʻohana i nā ʻokiʻoki e ʻoki pono i nā ʻano kūpono e like me kāu hoʻolālā.E hoʻomanaʻo e ʻoki i ʻelua ʻāpana like no ka luna a me lalo o ka moena pōpoki.

I kēia manawa, e hoʻopili i nā ʻāpana lole ʻelua me ka ʻaoʻao hoʻohālike e kū pono ana i loko.E hoʻohana i ka mīkini humuhumu a i ʻole ka nila a me ka milo e humuhumu i nā ʻaoʻao, e waiho ana i kahi puka liʻiliʻi e hoʻokomo i ka hoʻopiha.Inā humuhumu lima, e ʻoluʻolu e humuhumu paʻa i nā humuhumu e pale i ka wehe ʻana.

KaʻAnuʻu 4: Hoʻopiha

Ma hope o ka humuhumu ʻia ʻana o ka lole, e hoʻohuli pono i ka moena pōpoki ma ka ʻaoʻao ʻākau mai ka puka.ʻO ka manawa kēia e hoʻohui i ka hoʻopiha.Inā hoʻohana ʻoe i ka fiber filler, e hoʻokomo māmā i loko o ka moena e hōʻoia i ka hāʻawi like ʻana.No ka pahu hoʻomanaʻo a i ʻole nā ​​pākeke kahiko, ʻokiʻoki i loko o nā ʻāpana liʻiliʻi a hoʻopiha mālie i ka moena a hiki i ka loaʻa ʻana o ka pae ʻoluʻolu āu i makemake ai.

KaʻAnuʻu 5: Hoʻopau i nā pā

Ke hauʻoli ʻoe i ka hoʻopiha ʻana, e humuhumu lima i ka puka me ka humu huna a trapezoid paha e hōʻoia i ka pau maʻemaʻe.E hōʻoia i ka moena no nā kaula ʻoki a ʻoki inā pono.

E hoʻopilikino i ka moena ma ka hoʻohui ʻana i ka inoa o kāu pōpoki me ka hoʻohana ʻana i ka pena lole a i ʻole ke kālai ʻia.Hiki iā ʻoe ke hoʻopili i nā lipine, lace a i ʻole nā ​​mea hoʻonaninani ʻē aʻe āu e manaʻo ai e hāʻawi i ka moena i kahi hiʻohiʻona kūʻokoʻa.

ʻO ka hana ʻana i kahi moena pōpoki mai ka wā ʻōpala e hiki ai iā ʻoe ke noʻonoʻo ʻoiai e hāʻawi ana i kahi ʻoluʻolu no kāu hoa puaʻa.Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻanuʻu maʻalahi, hiki iā ʻoe ke hoʻolālā i kahi pā palekana i hoʻopilikino ʻia i nā makemake o kāu pōpoki.E hoʻomanaʻo, ʻo kahi pōpoki hauʻoli a ʻoluʻolu ke kī i kahi home ʻoluʻolu, a ʻo kahi moena ʻoluʻolu ka hoʻomaka wale nō o nā purrs pau ʻole a me nā snuggles.No laila e hopu i kāu lako, e kau i kou pāpale noʻonoʻo, a hoʻomaka i kēia hana leʻaleʻa e hana i ka moena pōpoki kūpono no kāu hoa aloha puaʻa.

moe ana popoki


Ka manawa hoʻouna: Iulai-31-2023