Pehea e heleuma ai i ka laau popoki ma ka paia

Inā he pōpoki kāu, ʻike paha ʻoe i ka nui o ko lākou makemake e piʻi a ʻimi i ko lākou puni.He ala maikaʻi nā lāʻau popo e hoʻolako i kahi wahi palekana a hoʻouluulu no kāu mau hoa puaʻa, akā he mea nui ia e hoʻopaʻa pono i ka pā no ka paʻa a me ka palekana.Ma kēia alakaʻi, e kūkākūkā mākou i ke koʻikoʻi o ka hoʻopili ʻana i ka lāʻau pōpoki i ka paia a hāʻawi i nā ʻōlelo aʻoaʻo i kēlā me kēia ʻanuʻu i ka hana ʻana.

Noho Pokole Papa

No ke aha he mea nui e hoʻopili i ka lāʻau popoki i ka paia?

Hiki mai nā lā'au popoki i nā ʻano like ʻole a me nā ʻano nui, akā hoʻokahi mea like lākou a pau – he lōʻihi a kaumaha.ʻO ia hoʻi, inā ʻaʻole i hoʻopaʻa pono ʻia lākou i ka pā, aia ka pilikia o ka hili ʻana i luna, hiki ke hōʻeha i kāu pōpoki a pōʻino paha i kou home.Ma ka hoʻopili ʻana i ka lāʻau popoki i ka paia, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka paʻa ʻana o ia ma kahi ʻoiai inā piʻi kāu pōpoki a pāʻani i ka lāʻau.

Ma waho aʻe o ka hāʻawi ʻana i ke kūpaʻa, hiki i ka hoʻopili ʻana i ka lāʻau pōpoki i ka paia ke kōkua pū i ka pale ʻana i nā pōʻino i nā paia a me nā papahele.Me ka ʻole o ka heleuma pono ʻana, hiki i ke kaumaha a me ka neʻe ʻana o ka lāʻau pōpoki ke hoʻoneʻe a ʻānai i ka paia, e hōʻeha ai a ʻaʻahu.Ma ka hoʻopili ʻana iā ia i ka paia, pale ʻoe i kou home mai nā lole a me nā waimaka pono ʻole.

Pehea e hoʻopili ai i ka lāʻau popoki i ka paia

I kēia manawa ua hoʻomaopopo ʻoe i ke koʻikoʻi o ka hoʻopili ʻana i kāu lāʻau pōpoki i ka paia, e kūkākūkā kākou pehea e hana ai.E hahai i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo i kēlā me kēia ʻanuʻu e hōʻoia i ka palekana o kāu lāʻau pōpoki a hāʻawi i kahi wahi palekana a leʻaleʻa no kāu pōpoki.

KaʻAnuʻu Hana 1: E koho i ka pono wahi

Ma mua o kou hoʻomaka ʻana e hoʻopili i kāu lāʻau pōpoki i ka paia, pono e koho i kahi kūpono.E ʻimi i kahi mamao mai nā mea pōʻino, e like me nā mea hoʻomehana, nā puka makani a i ʻole nā ​​​​puka.Makemake ʻoe e hoʻomaʻemaʻe i ka wahi i nā lako a i ʻole nā ​​​​mea keakea ʻē aʻe e hoʻopilikia ai i ka paʻa o ka lāʻau pōpoki.

KaʻAnuʻu 2: E hōʻiliʻili i nā mea

No ka hoʻopili ʻana i ka lāʻau pōpoki i ka pā, pono ʻoe i kekahi mau mea maʻamau, me kahi mea ʻimi stud, penikala, drill, screws, a me nā heleuma o ka paia.ʻO ka nui a me ke ʻano o nā wili a me nā heleuma āu e makemake ai e hilinaʻi ia i ke ʻano o kāu lāʻau pōpoki a me ke ʻano o ka pā āu e hoʻopili ai.ʻOi aku ka maikaʻi e nānā i nā ʻōlelo a ka mea hana e hōʻoia ʻoe e hoʻohana ana i ka lako pono no kāu lāʻau pōpoki.

KaʻAnuʻu Hana 3: E huli i ka paia studs

Ke hoʻohana nei i kahi mea ʻimi stud, e ʻimi i nā stud studs ma kahi āu e makemake ai e heleuma i kāu lāʻau pōpoki.He mau kaola lāʻau kūpaʻa e kākoʻo ana i nā paia, a ʻo ia nā wahi ikaika a paʻa loa e hele ai i nā mea kaumaha.E kaha i kahi o nā studs me kahi penikala i hiki ke ʻike maʻalahi i ka wā e wili ai.

KaʻAnuʻu Hana 4: E wili i nā lua Pilot

Ke loaʻa iā ʻoe nā studs o ka paia, e hoʻohana i kahi drill e hana i nā lua pilote no nā wili.ʻOi aku ka liʻiliʻi o ka nui o ka puka hoʻokele ma mua o ke anawaena o ka wili āu e hoʻohana ai.E kōkua kēia i ka hoʻopaʻa paʻa a paʻa i ka wā e hoʻopili ai ʻoe i ka lāʻau pōpoki i ka paia.

KaʻAnuʻu Hana 5: E hoʻouka i ka bracket

Ma muli o ka hoʻolālā ʻana o kāu lāʻau pōpoki, pono paha ʻoe e hoʻopili i nā pale i ka paia e hāʻawi i kahi wahi kau paʻa.E kau i ka pale ma luna o nā puka hoʻokele a hoʻopaʻa i ka paia me ka hoʻohana ʻana i nā wili.E hōʻoia i ka pae a paʻa ka kū ma mua o ka hele ʻana i ka pae aʻe.

KaʻAnuʻu Hana 6: Hoʻopaʻa i ka lāʻau Cat

Ke kau ʻia nā pale, ʻo ia ka manawa e hoʻopaʻa i ka lāʻau pōpoki i ka paia.E hoʻokiʻekiʻe i ka lāʻau popoki a hoʻolikelike i nā puka kau me nā pale.E hoʻohana i nā wili no ka hoʻopaʻa ʻana i ka lāʻau popoki i ke kū, e hoʻopaʻa pono i ka hoʻopaʻa paʻa ʻia ʻana a ʻaʻole e wili a neʻe paha.Inā pono, e hoʻohana i nā heleuma o ka pā e hāʻawi i ke kākoʻo hou a me ke kūpaʻa.

KaʻAnuʻu Hana 7: E ho'āʻo paʻa

Ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka lāʻau popoki i ka paia, pono e hoʻāʻo i ke kūpaʻa e hōʻoia i ka palekana.E lulu mālie i ka lāʻau popoki e nānā i ka neʻe ʻana a i ʻole ka haʻalulu.Inā ʻike ʻoe i kahi paʻa ʻole, e nānā pono i nā wahi pili a hana i nā hoʻololi e pono ai e hōʻoia i kahi kūpono kūpono.

ʻO nā mea a pau, ʻo ka hoʻopili ʻana i kahi lāʻau pōpoki i ka paia he hana koʻikoʻi ia i ka hoʻokumu ʻana i kahi wahi palekana a palekana no kāu hoa puaʻa.Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo i kēlā me kēia ʻanuʻu, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka paʻa pono ʻana o kāu lāʻau pōpoki a hāʻawi i kahi wahi paʻa, leʻaleʻa no kāu pōpoki e pāʻani ai a hoʻomaha.He ala maʻalahi kēia e hāʻawi iā ʻoe a me kāu pipi i ka maluhia o ka noʻonoʻo.


Ka manawa hoʻouna: Jan-05-2024